PIZZA ROMA MECHELEN

PIZZA ROMA MECHELEN Warm, vers en gratis thuisbezorgd!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2067 beoordelingen
17 okt 2019 om 11:02 heerlijk gekruid en goed op smaak.
15 okt 2019 om 15:12 goed bereid en smaak is zeer goed !! goed gekruid
14 okt 2019 om 7:22 1u45 min alvorens bestelling werd geleverd. Na 1u en 10min belde ik hen, de bezorger was onderweg. 20 min later nog steeds geen bezorger, dus ik bel terug. Hij is nog steeds onderweg. Uiteindelijk na 1u 45 levering maar eten koud en zo plat als iets...
13 okt 2019 om 22:08 Om 19u30 besteld en iets na 20u geleverd... Dus perfecte timing.. Alles nog goed warm, lookbroodjes met ham/kaas nog krokant. Frisdrank juist geleverd en ook goed koud. Afgelopen maanden hadden we iets mindere ervaringen maar nu absoluut geen opmerkingen.
13 okt 2019 om 19:40 Ondanks aan de andere kant vd stad was het eten nog super warm! Goede bodem en geen vet bovenop! Top! Bezorger was heel vriendelijk!
13 okt 2019 om 14:29 Had een schotel FETA gevraagd, maar kreeg ze zonder feta. Moest wel extra hiervoor betalen...
11 okt 2019 om 18:33 ik ga blijven bestellen !!! herhaling vatbaar
11 okt 2019 om 18:31 zeer lekker !!! ! aanrader goe warm geleverd !!! klasse AAAAAAAAA++++++
8 okt 2019 om 17:18 Lekkere friet ik heb wrap met kip besteld heerlijk
7 okt 2019 om 22:35 In orde en levering tijdig zoals beschreven
6 okt 2019 om 3:18 Normaal is de pizza lekker. Nu hebben we beiden buikkrampen na 2 stukken :(
5 okt 2019 om 8:41 Eten kwal 50 minuten te laat. Vocht van de pasta was helemaal uitgelopen en was hele plas in zakje. De smaak van de pasta was vroeger lekkerder en de kaas is nu zoals lasagne bovenop gegratineerd ipv in een potje.